Apenkooi instuif

Momenteel GEEN APENKOOI:
We waren heel blij dat we sinds de zomervakantie steeds onze activiteiten hebben kunnen laten doorgaan. Helaas laten de maatregelen die half december zijn ingegaan dit niet meer toe. Voorlopig zullen wij in het weekend onze deuren sluiten en hopen zo snel mogelijk weer open te gaan en jullie te ontvangen.

Wel hebben we een protocol opgesteld voor onze instuif Apenkooi waarbij het volgende voor jullie belangrijk is om te weten:
Per kind mag er één ouder meekomen naar de instuif Apenkooi
- Mondkapje verplicht voor ouders (zelf meenemen)
- Desinfecteren bij binnenkomst
- Geen kleedkamergebruik bij instuif dus thuis graag omkleden (makkelijk zittende kleding)
- Maximaal 30 kinderen + ouders worden toegelaten tot de instuif. Geen vooraf reservering mogelijk
- Ouders houden ten alle tijden 1,5 m afstand van elkaar

 

Voor kinderen van 2 tot 8 jaar organiseren wij al 4 jaar succesvol ieder weekend instuif Apenkooi. Spelen, rennen, springen, glijden, verstoppen, wegrennen, klimmen en klauteren in de gymzaal. Onder begeleiding van onze ervaren Skills trainers en de ouders die zelf ook in de zaal mogen, leven de kinderen zich helemaal uit in het uitdagende Apenkooiparcour.

Het Apenkooien is een succes gebleken. Kinderen ontwikkelen zich motorisch binnen deze vorm van bewegen. Daarnaast is de Apenkooi ook voor ouders een sociale plek geworden om elkaar in het weekend te ontmoeten.

Locaties: 

- Zaterdag van 10.30u tot 12.00u in de gymzaal van voormalig OBS het Gouden Ei. C. van Eesterenlaan 50 Amsterdam Zeeburg. 

- Zondag van 10.30u tot 12.00u in de gymzaal van de Dongeschool. Dintelstraat 5-7 Amsterdam Rivierenbuurt.

- Zondag van 10.30u tot 12.00u in de gymzaal van Laterna Magica. Eva Besnyostraat 491 Amsterdam IJburg.

- Zondag van 10:30 tot 12:00u in de gymzaal aan de Bremstraat 17 in Bussum.

Kosten
De entree is € 5,00 per kind per keer.

Maak kennis met onze apenkooi trainers:

Donovan geeft voetbaltrainingen en gedragstrainingen op scholen in Amsterdam. Het is zijn doel om door middel van sport het maximale uit kinderen halen, zowel op sociaal emotioneel als fysiek niveau. We zijn daarom blij dat hij in ons team zit!
Donovan is iedere zondag van 10.30u tot 12.00u te vinden in de gymzaal van de Dongeschool. Dintelstraat 5-7 (Amsterdam Rivierenbuurt). De ingang is te vinden in de rechthoek van het schoolplein vlak naast het hek. Donovan is die dag te bereiken op 06-24227746. 

Ying is onze bekende en enthouiaste Apenkooi trainer op IJburg. Ying is al jaren actief in het jongerenwerk op IJburg. Ying is daarom een aanwinst voor ons Apenkooiteam. Ying is iedere zondag van 10.30u tot 12.00u te vinden in de gymzaal van Laterna Magica. Eva Besnyöstraat 491 (Amsterdam IJburg). Ying is die dag te bereiken op 06-39088239. 

Djamil geeft al jaren enthousiaste lessen en bootcamps voor kinderen en ouderen.  Met zijn allround-sportieve achtergrond is het zijn passie om al zijn kennis, maar vooral ook de waarde van het bewegen door te geven aan kinderen en volwassenen. Naast het lesgeven op scholen is hij ook  fitness- en personaltrainer.
Djamil is iedere zaterdag van 10.30u tot 12.00u te vinden in de gymzaal van voormalig OBS het Gouden Ei.
C. van Eesterenlaan 50 (Amsterdam Zeeburg).
De ingang is aan de zijkant van het gebouw en je moet met de trap omhoog. Djamil is die dag te bereiken op 06-10936164