Bubbleball Kinderfeestje

Momenteel zijn er helaas geen bubbleball feestjes te boeken!

Op zoek naar een actief en origineel kinderfeestje met gegarandeerd veel lol? Skills heeft nu ook de beschikking over zijn eigen bubbleballen! Bubblebalfeestjes zijn geschikt voor kinderen van 6 tot 14 jaar. 
Voor een bubbleball feestje zijn er verschillende mogelijkheden:

- Wij komen op een locatie met een trainer een feestje aanbieden. De locatie wordt hierbij dus door jullie geregeld. Je kan hierbij denken aan een park, een weiland, een grote tuin of een gymzaal of sportveld bij jullie in de buurt.
- Op een van onze locaties op Zeeburg, de Rivierenbuurt of op IJburg met de vaste trainers van die locatie
- Jullie huren de Bubbleballen van ons zonder trainer voor een afgesproken tarief en tijd. Wij komen ze dan op locatie afleveren en weer ophalen.

Wat kan je allemaal doen?

Met bubbleballen kan je allerlei leuke activiteiten doen! Tijdens een bubblebalfeestje komen de volgende activiteiten gegarandeerd langs:
- Bubble-Estafette
- Bubble Voetbal
- Wie het langste blijft staan
- Koprollen race

Mocht je de bubbleballen bij ons huren dan bevat het pakket: (6 bubbleballen, een elektrische pomp, 2 snel op te zetten doeltjes en een voetbal)

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een bubblebalfeestje of ben je benieuwd naar de eventuele kosten op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@skillsamsterdam.nl. Wij zijn blij u te vertellen over de mogelijkheden.