Skills club junior

Skills Vereniging Amsterdam organiseert Skills Club Junior voor kinderen van 4 tot 6 jaar. In de club maken de kinderen kennis met spelletjes zoals tikkertje, paaltjes voetbal en trefbal. Daarnaast krijgen de kinderen de mogelijkheid om verschillende sporten uit te proberen zoals judo, hockey, tennis en basketbal.

Wij helpen de allerkleinsten met het krijgen van balgevoel, samen te werken, het opbouwen van een identiteit en vrienden te maken. Wij willen onze activiteiten laagdrempelig houden. Dit betekent dat wij een club willen zijn waar iedereen zich welkom voelt. De enthousiaste Skills Club Junior trainer is Djamil.

Kosten

De introductieles is gratis. Daarna zijn de kosten net als bij Apenkooi 5,- per les. Graag vooraf via email aanmelden en wekelijks via Whatsapp aan de trainer laten weten of je wel of niet aanwezig bent voor de les. Het Skills Club Junior seizoen is van september tot en met juni.

Meedoen

Laat uw kind vrijblijvend meespelen in een gratis introductieles. U hoeft hier geen afspraak voor te maken. Is uw kind enthousiast? Maak uw kind dan ter plekke lid van de Skills Club Junior om wekelijks mee te sporten.

Locatie zaterdag van 09.15u – 10.00u
Gymzaal OBS het Gouden EiC. van Eesterenlaan 50 (ingang rechts aan de zijkant van het gebouw, met de trap omhoog).