Beste ouders, 

Beste ouders, helaas was onze terugkeer naar de Dongeschool van korte duur. Ons Apenkooi aanbod blijkt toch niet passend te zijn bij de pas gerenoveerde gyzmaal van de Dongeschool. Dit betekent dat er na 9 mooie jaren definitief een einde komt aan ons aanbod op deze locatie. We willen iedereen bedanken voor de mooie tijd!

Op Zeeburg en IJburg zijn we gewoon nog elk weekend te vinden!

Voor kinderen van 2 tot 8 jaar organiseren wij al 4 jaar succesvol ieder weekend instuif Apenkooi. Spelen, rennen, springen, glijden, verstoppen, wegrennen, klimmen en klauteren in de gymzaal. Onder begeleiding van onze ervaren Skills trainers en de ouders die zelf ook in de zaal mogen, leven de kinderen zich helemaal uit in het uitdagende Apenkooiparcour.

Het Apenkooien is een succes gebleken. Kinderen ontwikkelen zich motorisch binnen deze vorm van bewegen. Daarnaast is de Apenkooi ook voor ouders een sociale plek geworden om elkaar in het weekend te ontmoeten.

Locaties: 

- Zaterdag van 10.30u tot 12.00u in de gymzaal van voormalig OBS het Gouden Ei. C. van Eesterenlaan 50 Amsterdam Zeeburg. 

- Zondag van 10.30u tot 12.00u in de gymzaal van de Dongeschool. Dintelstraat 5-7 Amsterdam Rivierenbuurt.

- Zondag van 10.30u tot 12.00u in de gymzaal van Laterna Magica. Eva Besnyöstraat 491 Amsterdam IJburg.

Kosten
De entree is € 5,00 per kind per keer.

Maak kennis met onze apenkooi trainers:

Akeem geeft voetbaltrainingen en gedragstrainingen op scholen in Amsterdam. Het is zijn doel om door middel van sport het maximale uit kinderen halen, zowel op sociaal emotioneel als fysiek niveau. We zijn daarom blij dat hij in ons team zit!
Akeem is iedere zondag van 10.30u tot 12.00u te vinden in de gymzaal van de Dongeschool. Dintelstraat 5-7 (Amsterdam Rivierenbuurt). De ingang is te vinden in de rechthoek van het schoolplein vlak naast het hek. Akeem is die dag te bereiken op 06-53778549

Shaayan is onze enthouiaste Apenkooi trainer op IJburg. Midoen is een gedreven personal trainer en sportdocent die graag kinderen stimuleert om te bewegen en plezier te hebben in sporten. Midoen is iedere zondag van 10.30u tot 12.00u te vinden in de gymzaal van Laterna Magica. Eva Besnyöstraat 491 Amsterdam IJburg. (Amsterdam IJburg). Shaayan is die dag te bereiken op 06-17 19 40 40‬

Djamil geeft al jaren enthousiaste lessen en bootcamps voor kinderen en ouderen.  Met zijn allround-sportieve achtergrond is het zijn passie om al zijn kennis, maar vooral ook de waarde van het bewegen door te geven aan kinderen en volwassenen. Naast het lesgeven op scholen is hij ook  fitness- en personaltrainer.
Djamil is iedere zaterdag van 10.30u tot 12.00u te vinden in de gymzaal van voormalig OBS het Gouden Ei.
C. van Eesterenlaan 50 (Amsterdam Zeeburg).
De ingang is aan de zijkant van het gebouw en je moet met de trap omhoog. Shaayan is die dag te bereiken op 06-17 19 40 40‬